Serveis

INFORMACIÓ:

Desitgem que la seva estada sigui el més plaent, agradable i plena possible; pel que vostè té tota la informació que necessita en aquesta pàgina web.

Disposa del nostre Bloc d’Informació i Suport de Lloguer de Temporada , on pot informar des de l’oci fins a la informació més seriosa.

Disposa, també, del nostre Bloc d’Informació Immobiliària .

Així mateix, en cada apartament vostè disposa d’una guia de la seva àrea. Aquí podrà veure les adreces més importants per a la seva pròpia tranquil·litat.

Si no surt del seu apartament virtual, també podrà visualitzar, clicant en els nostres enllaços, d’ofertes directes d’informació cultural, d’activitats locals, etc.

Estem creant una guia d’enllaços als principals diaris mundials perquè vostès puguin estar informats dels seus llocs d’origen. Si observen que no apareix el seu premsa favorita, si us plau, digui’ns i el més aviat ho podrem a la seva disposició.

No cal dir que qualsevol idea serà benvinguda i ¡celebrada!

L’equip de HLClub

SERVES DE NETEJA:

Com en totes les reserves, el preu de la neteja i bugaderia final està identificat en el preu; però si vostès necessiten o simplement desitgen un servei extra de neteja, podem oferir-li-, amb un mínim de dues hores, i en horari de de 8:00 ha 14: 00h i de 15:00 a 19: 00h. Utilitzeu el nostre correu o telèfon i poseu-vos en contacte amb nosaltres per acordar el que sigui necessari.

TAXI I TRASLLADAMENTS:

Podem oferir un servei de taxi. Vostès seran recollits a la terminal, a l’espera de la seva sortida i indicant amb claredat el seu nom perquè tinguin confiança des de la mateixa arribada. Per descomptat si vostès volen ser traslladats, també podem oferir aquest servei.

PREMSA:

INTERNET:

És un servei, a dia d’avui, necessari, per oci o per feina. Lamentem si la propietat no ho disposa. Si vostès ho desitgen podem contractar un router inal·làmbric en el seu nom.

ALTRES BLOGS I WEB: