Val di Pesa-Florencia-Pisa-Siena-San Gimignano-Lucca-La Versilia

Val di Pesa-Florencia-Pisa-Siena-San Gimignano-Lucca-La Versilia

Things to do - general

Florència
Florència, la capital de la Toscana, alberga moltes obres mestres de l’art i l’arquitectura renaixentistes. Un dels llocs més famosos és el Duomo, la catedral amb una cúpula de rajoles dissenyada per Brunelleschi i el campanar de Giotto. La Galeria de l’Acadèmia exhibeix l’escultura de David de Miquel Àngel, mentre que a la Galeria dels Uffizi es troben el naixement de Venus de Botticelli i l’Anunciació de Leonardo da Vinci. A El cor de Florència és la Piazza della Signoria , amb el majestuós Palazzo Vecchio, amb una galeria d’obres mestres escultòriques a la Loggia dei Lanzi i la propera Galleria degli Uffizi, un dels museus d’art més famosos de l’món. No gaire lluny es troba el centre religiós de la catedral de Santa Maria de l’Fiore, amb la majestuosa cúpula (la més gran mai construïda). En l’època del Gran Ducat, es deia que amb la seva ombra cobria tota la Toscana. L’enorme Catedral està magníficament acompanyada pel Campanar de Giotto, un dels més bells d’Itàlia, i pel Baptisteri de Sant Giovanni, amb les famoses portes de bronze entre les que destaca la porta daurada de l’Paradís. Florència a uns 25 km de San Gimignano
San Gimignano
és una ciutat muntanyenca a la Toscana situada a sud-oest de Florència. Envoltat per parets de segle XIII, la peça central del seu centre històric és la piazza della Cisterna, una plaça triangular flanquejada per cases medievals. A l’horitzó de les torres medievals es troba la Torre Grossa en pedra. La Catedral de Sant Gimignano és una església de segle XII on és possible admirar els frescos de Ghirlandaio a la Capella de Santa Fina. A San Gimignano s’aixeca sobre un lloc habitat pels etruscos, sens dubte, a l’almenys el tercer segle aC el turó va ser triada per qüestions estratègiques, sent dominant (324 m sobre el nivell de la mar) superior Val d’Elsa. En els vessants de Poggio de l’Comune (624 m snm) es troben les ruïnes de Castelvecchio, un poble de l’època llombarda. El primer esment es remunta a 929.
A l’Edat Mitjana, la ciutat es trobava en una de les carreteres principals de la Via Francigena, que Sigeric, arquebisbe de Canterbury, va recórrer entre 990 i 994 i que per a ell representava l’etapa 19 (Mansio) del seu itinerari de tornada de Roma a Anglaterra. Sigeric el va anomenar SCE Gemiane, assenyalant també a el poble com un punt d’intersecció amb el camí entre Pisa i Siena.
Segons la tradició, el nom deriva de el sant bisbe de Mòdena, qui defensaria el llogaret de l’ocupació d’Àtila. San Gimignano 40 km de Siena
Siena
Ciutat de la Toscana, al centre d’Itàlia, destaca pels seus edificis medievals de maó. La Piazza de el Camp, la plaça central amb la seva característica forma de ventall, alberga el Palazzo Pubblico (l’ajuntament d’estil gòtic) i la Torre de l’Mangia, una esvelta torre de segle XIV amb els seus merlets blanques que ofereixen una vista magnífica. Els disset districtes històrics (els barris de la ciutat) s’estenen des de la plaça. A El primer document conegut de la comunitat de Siena es remunta a 70: el senador Manlio Patruito li va dir a Roma que havia estat colpejat i ridiculitzat amb un simulacre de funeral durant la seva visita oficial a Saena Iulia, una petita colònia militar de Tuscia. El Senat romà va decidir castigar els principals culpables i recordar severament els sienesos perquè respectin més a les autoritats romanes.Siena 60 km a Colle Val d’Elsa
Colle di Val d’Elsa és una ciutat italiana de 21 604 habitants a la província de Siena a Toscana. És el 83º municipi de Toscana per superfície. Està enfilat a la part més antiga en un turó alta.
A partir de nombrosos i importants troballes arqueològiques que daten de la cambra mil·lenni abans de Crist, els primers documents que donen testimoni de Colle di Val d’Elsa daten de segle X, però només més tard, entre els segles XI i XII, la ciutat va adquirir el identitat pròpia, però, hi ha nombrosos testimonis de la zona que daten de l’era etrusca, com la necròpolis de Dometaia i Le Ville.
la història i la identitat de Colle di Val d’Elsa neixen i es desenvolupen, juntament amb la de les altres ciutats d’Alta Valdelsa (San Gimignano, Poggibonsi i Casole d’Elsa), a l’ombra dels senyors eclesiàstics i civils. No s’ha d’oblidar que a l’Alta Valdelsa la Via Francigena i les seves variants van passar portant una quantitat considerable de trànsit a béns i homes i, per tant, garantint un ingrés segur.
Colle Val d’Elsa 30 km a Pisa a Pisa és una ciutat italiana a la Toscana més coneguda per la seva famosa torre inclinada. Ja fora de la taula quan es va completar en 1372, el cilindre de marbre blanc de 56 m d’alçada no és més que el campanar de la catedral romànica de marbre que es troba a la banda, a la Piazza dei Miracoli.
La mateixa plaça alberga el monumental Cementiri i el Baptisteri, on tots els dies cantants no professionals es proven amb la seva famosa acústica.: els orígens de l’topònim Pisa són completament incerts. Sense cap fonament históricoes la història de la fundació de Pisa pels guerrers aqueus, segons l’informat per alguns historiadors antics: per aquesta raó, el nom es remunta a la ciutat grega homònima de Elide, al Peloponès, els habitants, liderats per Pelops , van fundar el Pisa toscana després de la guerra de Troia. Per aquesta raó, Pisa és anomenada la ciutat alfa (del riu Alfeu a Elis).: Els orígens de la ciutat són molt antics, amb un assentament que data de l’època de Villanova. En l’època romana, la ciutat es va convertir en un municipi després de la guerra social i una colònia amb el nom de Colònia Opsequens Iulia Pisana.
Pisa 70 km a Volterra
La ciutat, famosa per l’extracció i el processament de l’alabastre, va ser una de les principals ciutats-estat de l’antiga Toscana (Etruria), va ser el lloc en l’Edat Mitjana d’un important senyoriu episcopal que tenia jurisdicció sobre una gran part dels turons de la Toscana.
avui conserva un notable centre històric d’origen etrusc (la Porta all’Arc, bellament conservada, la Porta Diana, que conserva els blocs dels brancals, la majoria de les parets, construïdes amb blocs cíclics de pedra local; ‘Acròpolis, on es troben els fonaments de dos temples, diversos edificis i algunes cisternes, nombrosos hipogeus utilitzats per a l’enterrament dels morts), amb ruïnes romanes (inclòs el teatre de l’hemicicle) i edificis medievals com la Catedral, la Fortalesa Medici i Pala zzo dei Priori a la plaça de el mateix nom, el centre neuràlgic de la ciutat.
Lucca
Famosa pels seus monuments històrics, pel centre històric únic a la preservació d’estructures de diverses èpoques antigues i, sobretot, per les intactes muralles de segle XVI, és una notable ciutat d’art d’Itàlia. Oficialment d’origen romà, però en probables assentaments anteriors, Lucca, ciutat de comerciants i teixidors, va mantenir la seva independència com a estat independent durant diversos segles fins 1799, quan l’antiga República va ser suplantada, després de la conquesta francesa per les tropes de Napoleó. , Donant vida a el Principat de Lucca i posteriorment a l’Ducat Borbó de Lucca.
Estretament vinculat a l’turisme, viu molt gràcies també a la indústria ia les petites i mitjanes empreses (importants a nivell nacional són les fàbriques de paper repartides per tota la província). En els últims anys s’han desenvolupat cases de vi de bona qualitat, especialment en l’àrea de Montecarlo (DOC) i als turons que envolten la ciutat.
Versilia
Versilia és la part de nord-oest de la Toscana, a la província de Lucca, limitada a nord pel riu de Seravezza i a sud de l’antiga fortalesa de Motrone, incloent els municipis de Pietrasanta, Forte dei Marmi, Seravezza, Stazzema. Avui, d’ús comú, també inclou la conca de Camaiore i la plana costanera que s’estén fins Viareggio. A La ribera costanera té una forta vocació turística amb una extensa costa sorrenca i un gran ambient social. Alguns municipis, en particular Pietrasanta, s’han centrat molt en el turisme cultural, el que ha portat a un turisme molt diversificat en l’àrea en comparació amb el passat, que essencialment buscava la relaxació i l’entreteniment desconnectat.

País Italia
VILLA A LA TOSCANA by HLCLUB

VILLA A LA TOSCANA by HLCLUB

San Casciano Val di Pesa, Val di Pesa-Florencia-Pisa-Siena-San Gimignano-Lucca-La Versilia
La Villa Il Conventino és una encantadora casa de camp situada al cor dels pintorescs turons del Chi Més informació