General

IMMA és una mica lúdic… És un apartament versàtil situat al Barri de Mar, a un pas de la platja, al centre i a la zona del supermercat. Distribuït en tres habitacions i àrees comunes, juntament amb la terrassa, és un allotjament equilibrat i senzill, ideal per dur a terme uns dies de descans a la ciutat més tranquil·la i tranquil·la i completa al sud de Barcelona. Té tots els serveis necessaris, com ara aire condicionat, cuina totalment equipada, un bany comú amb plat de dutxa i tres habitacions amb llum natural.

L'Allotjament

L’allotjament està format per diverses habitacions, distribuïdes en tres dormitoris, una sala d’estar en dos entorns, un bany, un distribuïdor, una cuina nord -americana i una terrassa amb vistes clares.

Guia de la casa

Després de formalitzada la reserva se'ls enviarà un document, a través de correu electrònic, que constarà de: contracte de temporada, factura i desglossament de taxa turística. És el nostre desig que disposin de la major i millor detallada informació possible.

Serveis i zones comunes

Per arribar a IMMA, heu d’accedir a la vostra comunitat al carrer i accedir a l’apartament. Es tracta d’un edifici de tres pisos sense ascensor, per la qual cosa no s’adapta per a una mobilitat reduïda.

calendari, reserves i consultes


Ho sentim, no hi ha comentaris encara per a aquesta accommodation.

Vilanova i la Geltrú

Vilanova i la GeltrúVilanova és la capital de la comarca del Garraf , Barcelona . Potser internacionalment no és tan coneguda com Sitges , però té l’espai de vida perfecte; En població, en serveis, en transport i s’està fent un esforç en tots els nivells, especialment de la zona de Vilanova Turisme . Centres d’importància com Neàpolis , centre tecnològic o la Universitat Politècnica d’Enginyeria . Vilanova està a mitja hora en

Llegir més

Pre reserva

Per entendre com tancada la reserva es pagarà el 35% del pagament total. La resta del pagament es farà uns dies abans de l'entrada; mitjançant el mètode de pagament que es decideixi entre la propietat, els seus representants i el llogater.

Post Reserva

Esperem haver-los ajudat; i, per descomptat, si troben un error o troben alguna cosa a faltar, Feu-nos un correu a info@hlclub.es. Moltes gràcies!

Càrrecs Extra

Fiança: 300€ (a retornar a la sortida si tot es troba en el mateix estat del moment de l'entrada).
Prendrem lectura del comptador de l'electricitat a l'entrada ia la sortida; si el consum supera els límits habituals en períodes estivals, l'hi cobrarem a part.
Si hi ha imports pendents de pagament, realitzi una transferència bancària al IBAN que li proporcionarem. Si s'abona aquest import amb un altre mitjà de pagament:
PayPal https://www.paypal.me/grupovisto (té un cost addicional d'un 4 % si tria pagament de serveis. si tria ""Enviament de diners"", no té cost).
Pagament amb targeta (té un cost addicional d'un 2%) Si voleu pagar amb modalitat targeta, li enviarem un enllaç del nostre TPV virtual).
Adjunti el número de compte a través del qual han realitzat la transferència anterior per a poder tornar-la, 7 dies com a màxim després de la sortida.

Caducitat del Pressupost

Aquest pressupost té una validesa de dos dies. Després d'aquest període quedarà automàticament cancel·lat.

Cancel·lació

L'hoste haurà de pagar un 50% del preu total si cancel·la després de fer la reserva, i el preu total si cancel·la durant els 60 dies abans de l'arribada del client.

Entrades i Sortides

Entrades: de 16:00 a 20:00. Sortides: de 08:00 a 12:00. Arribades fora de temps: es pot acordar, una arribada després de les 20:00 h, amb un suplement de 40€, després de les 24h 100€

Taxa Turística

Taxa turística: 1 € persona / nit, fins a un màxim de 7 nits i només a majors de 16 anys. Inclòs al preu.
És d'obligatori compliment la tramesa de la següent informació per a totes les persones que vagin a allotjar-se en aquesta propietat: a

  • 1-Nom i cognoms.
  • 2-Data de naixement.
  • 3-Nombre de carta d'identitat, DNI o passaport.
  • 4-Adreça postal.
  • 5-Codi postal.
  • 6-Població.
  • 7-País.
  • 8-Nacionalitat.

Nens i llits extres

Els nens no tenen un càrrec extra. Si desitgen trones, bressols o qualsevol extra, comuniqui'ns-ho. En qualsevol cas, la propietat no pot albergar més persones de les permeses en la documentació oficial. Si es tracta de nadons o nens petits, comenti-ho.

Targetes i d'altres pagaments acceptats

Genèric

Alçada del sòl: tercer
Ascensor: No
Caixa forta: No
Compres de supermercat: Sí. Dos supermercats a un carrer
Compres botigues bàsiques: Sí
Conserge: No
Internet: Sí
Jocs de taula: No
Joguines: No
M² Exterior: 5 m²
Interior m²: 70 m²
PETS: En petició
Persones amb discapacitat: No
Intercom: Sí
Pots fumar: balcó
Estat real: apartament
Vistes: Illa interior
Zona: platja

Cuina

Tipus: Independent. petit
Safates: Sí
Blender: Sí
Cafetera: Sí
Cafè (tipus): Elèctric Dolce gust
Timbre: Sí
Congelador: Sí
Tasses: Sí
Coberts: Sí
Cubs: Sí
Rebost: No
Treball. No
Espremet: No
Gas de butà: No
Gas Natural: Sí
Forn: Sí
Inducció: No
Rentadora: No
Rentaplats: No
Meters²: 6
Microones: Sí
Nevera: Sí
PAS: Sí
Drap: No
Productes de neteja: Sí
Sandwich Maker: No
PAS: Sí
Màquina d'assecat: No
Tovallons: No
Termos: No
Bullidor: No
Torradora: Sí
TV: No
CROCKERY: Sí
Tasses: Sí
WaterCome: Sí

Menjador

Aire condicionat: Sí. Esquerda
Calefacció: No
CD: No
Consoles: No
Tasses: No
DVD: Sí
Jocs de taula: Sí
Meters²: 10 Saló. 6 menjador
Ràdio: No
Cadires: sí o no (quants) Sí. 6
Barcosques: 1. Rocker de vímet
Sofà: Sí
Tipus de llit: No
TV: Sí. 32 "
Fan: Sí

Habitació 1

Aire condicionat: No
Calefacció: Sí. Radiador elèctric
Llinents: Sí
Tipus de llit: 2 x 90
Tipus d'habitació: doble
Tovalloles interiors: Sí
TV: No
Fan: No

Habitació 2

Aire condicionat No
Calefacció: Radiador elèctric
Llinents: No
Tipus de llit: 1 x 135
Tipus d'habitació: doble
Tovalloles interiors: Sí
TV: No
Fan: No

Habitació 3

Aire condicionat: No
Calefacció: No
Llinents: Sí
Tipus de llit: 1 x 135
Tipus d'habitació: doble
Tovalloles interiors: Sí
TV: No
Fan: 1. Posar -se

Bany 1

On: entrada
Neteja: Sí
Banyera: No
Bidet: No
Dutxa: Sí
Assecadora: Sí
Tovalloles interiors: Sí

Rebedor

Intercom: Sí
D’altres: control elèctric

Terrassa

Meters²: 4
Mobles: Sí
Quants: 1 Taula. 2 cadires
Tendal: Sí

Planxa

Ferro: Sí
On: habitació "suau"
Taula de planxa: Sí

Xafareig

Aspiradora: Sí
Rentadora: Sí
Màquina d'assecat: No
Estris: No

Atenció als hostes

Els convidats seran tractats amb tot tipus de detalls i informats de l’operació de dispositius, horaris, llocs per a compres, accés, restaurants ... sentint -se a casa.

Informació

Desitgem que la seva estada sigui el més plaent, agradable i plena possible; pel que vostè disposa de tota la informació que necessita en aquesta pàgina web. Bloc d'Informació i Suport de Lloguer de Temporada, on pot informar des de l'oci fins a la informació més seriosa. Així mateix, hi ha una guia de la seva àrea. Aquí podrà veure les adreces més importants per a la seva pròpia tranquil·litat. Si no surt de la Vila en el seu format virtual, també podrà visualitzar, clicant en els nostres enllaços, d'ofertes directes d'informació cultural, d'activitats locals, etc. Estem creant una guia d'enllaços als principals diaris mundials perquè vostès puguin estar informats dels seus llocs d'origen. Si observen que no apareix el seu premsa favorita, si us plau, digui'ns i al més aviat ho podrem a la seva disposició. No cal dir que qualsevol idea serà benvinguda i 'celebrada! L'Equip de HLCLUB

Altres aspectes destacables

Si vostès estimen que la seva arribada a la casa pogués estar fora de l'horari previst, els preguem que ens avisin per organitzar l'agenda de tots.

Barri

Es troba a Le Barrio de Mar, a prop del passeig. És un barri on podeu tenir tot tipus de botigues, mercat, restaurants i cafeteries... Si voleu arribar a les terrasses del passeig del Carmen, podeu viatjar uns quants metres a peu per gaudir -ne. La platja llunyana és a 10 minuts a peu.

Normes de la casa

Esperem que els convidats respectin els veïns i actuïn com si fossin a casa; No fer sorolls excessius, respectar les regles de la comunitat, a les hores de descans.

Reciclatge de residus i portant -los al contenidor. Recordeu que no és un hotel, no tots els veïns estan de vacances. Som membres de l’Associació d’Apartaments Turistes de Barcelona i, per tant Quedeu -vos!

Per descomptat, s’entén que els inquilins de l’apartament s’assumeixen del sentit comú pel que fa als horaris, el volum de sons, la neteja i la higiene. Abans de la vostra arribada, us enviarem tota la informació que necessiten per a una estada meravellosa.

Després d’una inspecció ocular i una consulta tècnica, us recomanem que no heu connectat l’aire condicionat a una temperatura tan baixa i durant tant de temps, ja que la instal·lació pot patir excés de temps, poder arribar al col·lapse tècnic per acabar fent malbé.

La reparació d'aquesta instal·lació pot estar entre 1.000 i 3.500 €, depenent del que es faci malbé; Així que recomanem fermament que facin un bon ús dels dispositius.

La casa pot ser perfectament fresca i ben ventilada a 26 ºC. Sempre que obrin portes i finestres, recomanem desconnectar l’aire i connectar -lo quan sigui necessari.

En el vincle relatiu a la vostra estada en el nostre allotjament, es contemplen possibles danys que es produeixen a la propietat i, al seu torn, un ús excessiu del consum, com ara els següents:

Deixeu l’aire condicionat o la calefacció encara que no estiguin en allotjament.
Poseu l’aire condicionat a menys de 22 graus.
Poseu la calefacció a més de 21 graus.
Utilitzeu calefacció o aire condicionat amb finestres i portes obertes.

Rebeu una salutació cordial i recordeu que estem aquí per ajudar -los; Però també ajudem el planeta.

HLCLUB

Moltes gràcies.

Serveis

INTERNET: Està cobert amb wifi.

TAXI I TRASLLATS: Podem oferir un servei de taxi. Vostès seran recollits a la terminal, a l'espera de la seva sortida i indicant amb claredat el seu nom perquè tinguin confiança des de la mateixa arribada. Per descomptat si vostès volen ser traslladats, també podem oferir aquest servei.

PREMSA:

ALTRES BLOCS I WEBS: