General

Bale és un apartament CUCO, ben situat i centrat en el turisme familiar. És un allotjament pràctic, a prop de tot i lluny de qualsevol cosa, en un barri tranquil i totalment equipat. S’enamoren de les seves àmplies estades i llum, perquè es troba de manera que té llum moltes hores al dia. Val la pena esmentar la seva proximitat a l’estació de tren (uns quants metres), des del centre de la ciutat, dels restaurants del passeig; i, sobretot, de la proximitat de la platja.

L'Allotjament

L’allotjament està format per tres habitacions, distribuïdes en dues habitacions dobles i en una altra amb dos llits individuals. A banda, té dos banys i cuina, que donen lloc a una sala d’estar realment brillant i a una terrassa.

Guia de la casa

Després de formalitzada la reserva se'ls enviarà un document, a través de correu electrònic, que constarà de: contracte de temporada, factura i desglossament de taxa turística. És el nostre desig que disposin de la major i millor detallada informació possible.

Serveis i zones comunes

Per arribar a Bale, heu d’accedir a la vostra comunitat al carrer i accedir a l’apartament. És un allotjament situat al segon pis, però té un ascensor ampli.

calendari, reserves i consultes


Ho sentim, no hi ha comentaris encara per a aquesta accommodation.

Vilanova i la Geltrú

Vilanova i la GeltrúVilanova és la capital de la comarca del Garraf , Barcelona . Potser internacionalment no és tan coneguda com Sitges , però té l’espai de vida perfecte; En població, en serveis, en transport i s’està fent un esforç en tots els nivells, especialment de la zona de Vilanova Turisme . Centres d’importància com Neàpolis , centre tecnològic o la Universitat Politècnica d’Enginyeria . Vilanova està a mitja hora en

Llegir més

LLICÈNCIA

HUTB-066758

Pre reserva

Per entendre com tancada la reserva es pagarà el 35% del pagament total. La resta del pagament es farà uns dies abans de l'entrada; mitjançant el mètode de pagament que es decideixi entre la propietat, els seus representants i el llogater.

Post Reserva

Esperem haver-los ajudat; i, per descomptat, si troben un error o troben alguna cosa a faltar, Feu-nos un correu a info@hlclub.es. Moltes gràcies!

Càrrecs Extra

Fiança: 300€ (a retornar a la sortida si tot es troba en el mateix estat del moment de l'entrada).
Prendrem lectura del comptador de l'electricitat a l'entrada ia la sortida; si el consum supera els límits habituals en períodes estivals, l'hi cobrarem a part.
Si hi ha imports pendents de pagament, realitzi una transferència bancària al IBAN que li proporcionarem. Si s'abona aquest import amb un altre mitjà de pagament:
PayPal https://www.paypal.me/grupovisto (té un cost addicional d'un 4 % si tria pagament de serveis. si tria ""Enviament de diners"", no té cost).
Pagament amb targeta (té un cost addicional d'un 2%) Si voleu pagar amb modalitat targeta, li enviarem un enllaç del nostre TPV virtual).
Adjunti el número de compte a través del qual han realitzat la transferència anterior per a poder tornar-la, 7 dies com a màxim després de la sortida.

Caducitat del Pressupost

Aquest pressupost té una validesa de dos dies. Després d'aquest període quedarà automàticament cancel·lat.

Cancel·lació

L'hoste haurà de pagar un 50% del preu total si cancel·la després de fer la reserva, i el preu total si cancel·la durant els 60 dies abans de l'arribada del client.

Entrades i Sortides

Entrades: de 16:00 a 20:00. Sortides: de 08:00 a 12:00.

Arribades fora de temps:

40 € després de les 20 h

100 € després de les 00 h

Taxa Turística

Taxa turística: 1 € persona / nit, fins a un màxim de 7 nits i només a majors de 16 anys. Inclòs al preu.
És d'obligatori compliment la tramesa de la següent informació per a totes les persones que vagin a allotjar-se en aquesta propietat: a

  • 1-Nom i cognoms.
  • 2-Data de naixement.
  • 3-Nombre de carta d'identitat, DNI o passaport.
  • 4-Adreça postal.
  • 5-Codi postal.
  • 6-Població.
  • 7-País.
  • 8-Nacionalitat.

Nens i llits extres

Els nens no tenen un càrrec extra. Si desitgen trones, bressols o qualsevol extra, comuniqui'ns-ho. En qualsevol cas, la propietat no pot albergar més persones de les permeses en la documentació oficial. Si es tracta de nadons o nens petits, comenti'ns-ho.

Targetes i d'altres pagaments acceptats

Genèric

Alçada del sòl: segona
Ascensor: Sí
Caixa forta: No
Compres de supermercat: Supermercats a un carrer
Compres botigues bàsiques: Sí
Conserge: No
Internet: Sí
Jocs de taula: No
Joguines: No
M² Exterior: 5
Interior m²: 100
PETS: En petició
Persones amb discapacitat: Sí
Intercom: Sí
Pots fumar: balcó
Estat real: apartament
Vistes: carrer
Zona: platja

Cuina

Paio: Independent
Safates: Sí
Blender: No
Cafetera: Sí
Cafè (tipus): Americà, càpsules (gust de dolce) i italià
Timbre: Sí
Congelador: Sí
Tasses: No
Coberts: Sí
Cubs: No
Rebost: No
Treball. No
Espremet: No
Gas de butà: No
Gas Natural: Sí
Forn: Sí
Inducció: No
Rentadora: No
Rentaplats: No
Meters²: 5
Microones: Sí
Nevera: Sí
PAS: Sí
Drap: Sí
Productes de neteja: Sí
Sandwich Maker: No
PAS: Sí
Màquina d'assecat: No
Tovallons: Sí
Termos: No
Bullidor: No
Torradora: Sí
TV: No
CROCKERY: Sí
Tasses: Sí
WaterCome: Sí

Menjador

Aire condicionat: No
Calefacció: Sí. 2 radiadors
CD: No
Consoles: No
Tasses: Sí
DVD: No
Jocs de taula: No
Meters²: 25
Ràdio: No
Cadires: sí o no (quants) Sí. 6
Barcosques: No
Sofà: Sí. 2. Un dels 3 seients i un altre de 2 seients.
Tipus de llit: No
TV: Sí
Fan: No

Habitació 1

Aire condicionat: No
Calefacció: Sí. estufa
Llinents: Sí
Tipus de llit: 1 x 160
Tipus d'habitació: doble
Tovalloles interiors: Sí
TV: No
Fan: No

Habitació 2

Aire condicionat No
Calefacció: Sí. estufa
Llinents: Sí
Tipus de llit: 2 x 80
Tipus d'habitació: individual
Tovalloles interiors: Sí
TV: Sí
Fan: No

Habitació 3

Aire condicionat: No
Calefacció: Sí. estufa
Llinents: Sí
Tipus de llit: 1 x 90
Tipus d'habitació: individual
Tovalloles interiors: Sí
TV: Sí
Fan: Sí. De dret

Habitació 4

Aire condicionat: No
Calefacció: Sí
Llinents: Sí
Tipus de llit: 150
Tipus d'habitació: doble
Tovalloles interiors: Sí
TV: No
Fan: Sí. de dret

Bany 1

On: en suite a la sala 4
Neteja: Sí
Banyera: Sí
Bidet: Sí
Dutxa: Sí
Assecadora: No
Tovalloles interiors: Sí

Bany 2

On: agent
Neteja: Sí
Banyera: No
Bidet: No
Dutxa: No
Assecadora: No
Tovalloles interiors: Sí

Rebedor

Intercom: Sí
D’altres: receptor. mirall

Balcó

Portes: Sí, a la sala d’estar
Mestres: 9
Mobles: Taula exterior i quatre cadires
: 1
Tendal: Sí 2

Planxa

Ferro: Sí
On: roba per rentar
Taula de planxa: Sí

Xafareig

Aspiradora: No
Rentadora: Sí
Màquina d'assecat: No
Estris: escala. Carret de compra. Cubs de brossa. Cubs d’aigua. Conca. Cistella de plàstic escombra. Picker. pal de fregar

Atenció als hostes

Els convidats seran tractats amb tot tipus de detalls i informats de l’operació de dispositius, horaris, llocs per a compres, accés, restaurants ... sentint -se a casa.

Informació

Desitgem que la seva estada sigui el més plaent, agradable i plena possible; pel que vostè disposa de tota la informació que necessita en aquesta pàgina web. Bloc d'Informació i Suport de Lloguer de Temporada, on pot informar des de l'oci fins a la informació més seriosa. Així mateix, hi ha una guia de la seva àrea. Aquí podrà veure les adreces més importants per a la seva pròpia tranquil·litat. Si no surt de la Vila en el seu format virtual, també podrà visualitzar, clicant en els nostres enllaços, d'ofertes directes d'informació cultural, d'activitats locals, etc. Estem creant una guia d'enllaços als principals diaris mundials perquè vostès puguin estar informats dels seus llocs d'origen. Si observen que no apareix el seu premsa favorita, si us plau, digui'ns i al més aviat ho podrem a la seva disposició. No cal dir que qualsevol idea serà benvinguda i 'celebrada! L'Equip de HLCLUB

Altres aspectes destacables

Si vostès estimen que la seva arribada a la casa pogués estar fora de l'horari previst, els preguem que ens avisin per organitzar l'agenda de tots.

Barri

Es troba a la millor zona de Vilanova I la Geltrú, a Ribes Roges. Situació immillorable, un minut de platja i els serveis més importants. Una àrea privilegiada per a clients de qualitat com HLclub.

Normes de la casa

Esperem que els convidats respectin els veïns i actuïn com si fossin a casa; No fer sorolls excessius, respectar les regles de la comunitat, a les hores de descans.

Reciclatge de residus i portant -los al contenidor. Recordeu que no és un hotel, no tots els veïns estan de vacances. Som membres de l’Associació d’Apartaments Turistes de Barcelona i, per tant Quedeu -vos!

Per descomptat, s’entén que els inquilins de l’apartament s’assumeixen del sentit comú pel que fa als horaris, el volum de sons, la neteja i la higiene. Abans de la vostra arribada, us enviarem tota la informació que necessiten per a una estada meravellosa.

Rebeu una salutació cordial i recordeu que estem per ajudar-los!

HLCLUB

Serveis

INTERNET: Està cobert amb wifi.

TAXI I TRASLLATS: Podem oferir un servei de taxi. Vostès seran recollits a la terminal, a l'espera de la seva sortida i indicant amb claredat el seu nom perquè tinguin confiança des de la mateixa arribada. Per descomptat si vostès volen ser traslladats, també podem oferir aquest servei.

PREMSA

BLOGS I WEBS: